pátek 13. června 2014

XII. díl

Zdravím!

Tak trochu navazujeme na předchozí díl, takže zjistíte co se vlastně Jamesovi stalo a Robert zažije horkou chvilku Mrkající.


Lynn opatrně načíhla do místnosti a musela se držet, aby se nezačala hihňat jako malá holka. Protože zatímco ona nenápadně pozorovala svého otce, tak on zase nenápadně, maskující se za složky k případu, pokukoval po Jamesovi.

Lynn se nemýlila, když tvrdila své dceři, že se James ještě vrátí. Asi před hodinou se její otec vrátil a samozřejmě i s Jamesem, který se sice bránil, ale byly to jen chabé pokusy o obranu, protože se nechal velice jednoduše vtáhnout dovnitř. Lynn mu naservírovala večeři a dohlídla, aby se převlíknul do něčeho čistého. Vybrala mu nějaké tátovi větší kousky oblečení, které ale i tak byly seržantovy trochu malé.

Po večeři se ani nestačila rozkoukat a James už spal.

"Dostal nějaké prášky proti bolesti, které mají prý docela tlumící účinky," vysvětlovat Robert a hodil po svém seržantovi ustaraným pohledem. "Víš, co se mu stalo?" byla to ale jen řečnická otázka, protože ani na odpověď své dcery nečekal. "Připletl se ke krádeži kabelky. Viděl, jak někdo vytrhl kabelku její majitelce z ruky a dal se na útěk. James se pustil za ním, ale ten zloděj na něj vytáhl nůž. James ho sice zpacifikoval, ale odnesl si tohle zranění. Laura mu to pozdějc´ ošetřila s tím, že je to jen provizorní a má si s tím dojít do nemocnice."

"Kam nešel," reagovala Lynn.

"Ano, nešel," přizvukuje naštvaně inspektor. "A tohle všechno jsem musel vytáhnout z Laury, protože James jen opakoval, že se nic nestalo a že je to jeho nešikovnost."

"Jen klid, tati," chlácholí ho Lynn. "Běž se mrknout na ty složky k případu a já zatím Jamesovi přinesu deku na přikrytí."

Lynn odstrkala svého otce ke stolu, aby ho mohla za chvíli, když se vracela s přikrývkou, najít jak předstírá práci.



Robert se na čtení složek prostě nemohl soustředit. Pohledem neustále sledoval Jamese. Potichu se proto zvedl a přistoupil k pohovce. Jeho seržant spal, konečně, a Robert tak měl možnost si ho pořádně prohlídnout.

Zaprvé se mu vůbec nelíbily ty tmavé kruhy pod očima, které dávaly tušit hodně práce a málo odpočinku. Jeho seržant vůbec vypadal vyčerpaně. Inspektor by přísahal, že je ještě hubenější než obvykle, což mu v jeho současném stavu rozhodně neprospívalo.

Jamese něco ve spánku zamumlal a pootočil se na bok, ten nezraněný. A vypůjčené Robertovo tričko, které byla pro Jamese příliš široké a krátké, se mu sesunulo po rameni dolů a zároveň se mu trochu vykasalo. Větší výstřih odhalil seržantovo rameno. Kalhoty, které mu byly též větší, se mu zase svezly na boky. A Robert ztuhl.

Proboha, co to jen vyvádím?! Běželo inspektorovi hlavou, protože si až moc dobře uvědomoval, jak nevhodně zírá na svého seržanta. Nebylo to tak, že by Jamese viděl vždy jen v obleku a košili s kravatou…


Ve velice těsné košili. zavrnělo něco v něm a Robert potlačil zachvění. James teď měl na sobě JEHO oblečení a to Něco v něm si jen spokojeně pomlasklo.

Komentáře z Blogu.cz:
1 KATKA KATKA | 14. dubna 2014 v 15:59 | Reagovat
James trápí Roberta i ve spánku ,  jsem moc zvědavá co vymyslí Lynn aby Roberta vyprovokovala k akci , myslím si totiž že to bude především její zásluha :-D
2 Lex-san Lex-san | Web | 14. dubna 2014 v 19:58 | Reagovat
[1]: Lynn je intrikánka, které rovno není :-D Kluci se nám ještě pořádně zapotí... Díky za milou odezvu ;-).

Žádné komentáře:

Okomentovat