sobota 14. června 2014

/////VI. DÍL////

Zdravím!

Tak dnes ani nepřidám žádné shrnutí, abyste šli do dalšího střípku zcela nepřipraveni S vyplazeným jazykem. Takže, směle dál...


Nebyl to ani polibek. Bylo to jen letmé přiložení jedněch rtů na ty druhé. Přesto se Finch nezmohl ani na slovo.

Uvězněn ve své židli, o kterou se na obou stranách rukama opíral Mr. Reese skloněný k tak jemnému doteku, který by nikdo od muže jeho schopností nečekal. A přesto Finch tak nějak cítil, že tohle je další stránka bývalého agenta CIA. Chtěl proto něco říct, ale John ho nenechal.

"Omlouvám se," zašeptal tiše a sklonil hlavu. A Harold se zamračil. Nelíbil se mu Johnův tón. Vysoký muž se stále ještě opíral o jeho židli, ale pohled k němu už nezvedl.

"Nejen, že to bylo neprofesionální, ale i zcela nevhodné. Omlouvám se," zopakoval John a narovnal se.

"Slibuji, že se to už nestane," dodal ještě a rychle odešel.

Finch rychle vyskočil na nohy, ale John byl setsakra rychlý a zmizel tak, jak to uměl jen on.

Geniální milionář si opět sedl ke svému počítači, ale tentokrát přístroji nevěnoval sebemenší pozornost. Složil prsty do stříšky a překvapeně zjistil, že se mu třesou ruce. Zhluboka se nadechl, ale vnitřní nervozita nepolevila. Mohl se tisíckrát přesvědčovat o tom, že ho tak zaskočilo jednání Mr. Reese, ale nebylo to to, co mladší muž udělal, ale to co řekl. Protože Mr. Reese drží slovo, dalo se čekat, že žádné další takovéto situace již nenastanou. A to Finch ke svému překvapení velice nelibě nesl.


Komentáře z Blogu.cz:
1 KATKA KATKA | 9. května 2014 v 8:28 | Reagovat
takové krásné překvapení kluci moji zlatí :-D ale ty útěky musíme Johna odnaučit :-D protože by se mohl připravit o hodně skvělé chvíle :-)
2 Lex-san Lex-san | Web | 9. května 2014 v 9:37 | Reagovat
[1]:Největší problém je ten, že kvůli své minulosti nechtějí ztratit co teď mají, ale bohužel to právě teď dělají :-(. Budou si muset ještě pár věcí vyjasnit :-D.
Díky za komentář ;-).

Žádné komentáře:

Okomentovat