sobota 14. června 2014

Shitsuji wa Oose no Mama ni

 1. kapitola

"V šestnácti se přece nemůžu ženit!?" prohlásí Tokoha, mladý pán vážené rodiny Katsuragi, když mu jeho otec nakáže se oženit. Aby se tomu vyhnul, tak požádá svého komorníka, aby předstíral, že je jeho milenec. Co se ale stane, když Tokoha bude chtít tuto šarádu dohrát do konce?

 

 2. kapitola

Asou jako správný komorník splní každá pánův rozkaz. I ten nejintimnější. Mladý pán je spokojen a svatba je zažehnána. Ale co když se ke slovu přihlásí city?

 3. kapitola

=Polibek jako odměna
Mít bohaté rodiče je někdy na škodu. Tanigawa by o tom mohl vyprávět. Vždycky byl sám. Tedy do té doby, co se u něj objevil vysokoškolák, který ho začal doučovat. Tenhle člověk se pro něj stal tím nejdůležitějším...
Čas ale pokročil a z malého kluka je středoškolák a ze studenta učitel. A nastal čas změn...

4. kapitola

=Nemůžu se dočkat tvé hostiny


Kumi Morisawa má život, jaký by mu mohl kdekdo závidět. Je dědicem jedné z nejvýznamnějších společností v zemi. Má tak peněz a přátel i milenek, co hrdlo ráčí. Může mát vše, ale on přesto není spokojen. Protože je tady někdo, koho mít nemůže.

5. kapitola

=Hranice přirozenosti

Nebýt Shira, tak by Kuro jistě zemřel v mokré krabici na ulici. Díky němu má teď mladý kocourek střechu nad hlavou a milující rodinu, která se o něj stará. Přesto je Kuro zmatený a smutný. Proč jen s ním Shiro nechce být? Neustále si od něj drží odstup. Ale proč?

6. kapitola

= Jako na líbánkách

Tomoyuki a Masaya bývali dříve přátelé, tedy do té doby, než se jejich rodiče do sebe zamilovali a následně se vzali. Teď jsou součástí jedné rodiny. Jejich spolužáci si z nich dělají legraci, že ne jejich rodiče, ale oni se chovají jako novomanželé. Tomoyuki to špatně nese a tomuto označení se vzpírá, zatímco oblíbený Masaya by si dal říct. Bohužel pro něj, Tomoyuki se brání dál...

7. kapitola (závěr)

=Mezi tesáky

Chris je komorníkem u hraběte Luky De la Cuarty. Hrabě se o nej stará od jeho nejútlejšího dětství a Chris také zná největší tajemství hraběte. A to, že je hrabě upír a jako takový potřebuje krev. Bere si ji od rozličného počtu lidí, ale Chrise odmítá. Ten to nechápe, proč jeho pán nehce jeho krev? A poté mu hrabě doporučí, aby odešel...

2 komentáře:

  1. Ohhh supeeeer :) Děkuji za překlad. Vím, že jsem to před lety četla, ale v tu dobu jsi měl přeloženy jen tři kapitoly a ty zbývající jsem si tedy přečetla až teď. Moc hezké! Nejvíc se mi líbil hrabě! Super! Děkuji Ti :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, toto je tvoja prvotina? Lebo teda ak áno, tak je to na prvotinu paráda. :) Klobúk dole.

    OdpovědětVymazat